Sadan holder du orden i dine borns toj

Når man har børn, så er det svært at holde styr på, hvilke ting de ejer. Det gælder især tøj, der hurtigt kan ende i rodede bunker, og størrelser der hurtigt skifter. Derfor er det en god idé at sætte nogle systemer op, der hjælper med at holde styr på det hele. Her får du gode råd til, hvordan du kan holde orden i dine børns tøj.

Organiser det hele i skuffer

En god måde at holde styr på børnenes tøj er at organisere det hele i skuffer. Det kan være skuffer, der er beregnet til tøj eller almindelige papkasser, som du selv mærker. Det giver overblik, og det er også nemt lige at tage en kasse ned fra hylden, hvis du skal lede efter en bestemt ting.

Brug de rette udstyr

Udover at organiserer tøjet i skuffer, er det en god idé at dampe tøjet, da det hjælper med at holde det pænt. Det er også nemmere at folde og organisere tøjet, når det er blevet dampet. Det er en god investering at købe en tøjdamper, da det gør det meget nemmere at holde tøjet pænt. Er du i tvivl om, hvilken damper du skal købe? Så finder du her en guide over de bedste tøjdampere: https://produkttrends.dk/toejdamper/

Kategorisere tøjet efter tøjtype

En anden god måde at organisere børnenes tøj på er ved at kategorisere det efter tøjtype. Det kan være, at du lægger trøjer sammen, bukser sammen og hænger skjorter, kjoler og jakker på bøjler. Det giver et bedre overblik og gør det nemmere for dig at finde det tøj, du leder efter.

Fortsæt med at sortere

Når du har organiseret dine børns tøj i skuffer og kategorier, så er det en god idé løbende at sortere det. Det betyder, at du kan fjerne alt det tøj, som ikke passer til dine børn længere. Det giver mere plads til nyt tøj og holder styr på de forskellige stilarter og farver.