Regntoj til born og babyer

Inden det bliver så koldt, at den står på flyverdragter og tykt uldundertøj, er det først sæson for regntøj, når dine børn skal sendes i SFO. Ikke kun er regntøjet praktisk, fordi det holder vandet ude i det våde, danske efterår, men det gør også, at I ikke skal bekymre jer om, om tøjet bliver beskidt af at lege på den våde jord – regntøj er praktisk og nemt at vaske igen.

Så, nu er det efterår – og du skal på udgik efter regntøj til baby, så I er godt forberedte inden flyverdragten behøves at blive fundet frem.

Det fulde regnsæt

Når man siger regntøj, vil de flest blot tænke på regnjakke og regnbukser – men det fulde regntøjssæt kan indeholde meget mere, hvis man gerne vil helgardere sig. Her er der for eksempel også tale om vandtætte vanter, en regnhat og gummistøvler. Især gummistøvlerne må næsten siges at være et must, for hvilket barn elsker ikke at hoppe i vandpytter? Og ikke mange andre sko end gummistøvlerne kan klare den våde most af vandpytternes sprøjt.

I stedet for de uldne vanter, er det en god idé med et par i det plast- eller vinyllignende materiale, som regntøjet også er lavet af, da fingrene på denne måde kan holde sig tørre hele dagen udenfor. Er det for koldt, kan man evt. have uld handsker på indenunder.

Et godt lag under

Det leder også videre til den næste del af beklædningen – nemlig laget under. Idet at regntøj kun er praktisk, fordi det er vand og vindtæt, er der ofte også brug for, at man har et varmere lag tøj på nedenunder – medmindre det er en lun dag, så vil dette være overflødigt. Det inderste lag kunne passende være et sæt tykt bomuldstøj, uldtøj eller måske termotøj, som kan passe under regntøjet til baby.