Oplev bubettis høje kvalitet og unikke design

Bubetti støvler til mænd bliver lavet i et Italiensk / dansk samarbejde og, ligesom SCARPA støvlerne, bliver disse også lavet på familieejede fabrikker i Italien – nærmere bestemt Firenze. Deres herrestøvlerne bliver ofte fremhævet for deres unikke design, høje kvalitet og behagelige pasform. Bubettis støvler er velegnet til ethvert vejr og enhver lejlighed – lige fra at gå på arbejde og til at gå en tur i parken med børnene. De deler vores passion for støvler og Italien med Bubetti, og de er derfor stolte over at få lov til at tilbyde deres herrestøvler til danske mænd. Hvis du vil opleve Bubettis høje kvalitet og unikke design selv, så besøg vores webshop og bestil et par Bubetti herrestøvler i dag, og få støvler i allerhøjeste kvalitet.

Bubettis støvler er velegnet til ethvert vejr og enhver lejlighed

Læder er et naturligt og slidstærkt materiale, men det kræver dog en smule vedligeholdelse for at bevare dens kvalitet og udseende. I denne guide vil de give dig nogle tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine Bubetti støvler, så de kan holde i mange år fremover. For at undgå at skade læderet, bør du altid tage dine støvler af inden du går i seng, og lægge dem på et tørt og ventileret sted. Læder absorberer nemlig fugt, og hvis dine støvler bliver ladt i en fugtig krog over natten, kan dette ødelægge læderet. Når du har taget dine støvler af, kan du med fordel børste dem med en blød børste for at fjerne eventuelle snavs eller mudderrester. Det er vigtigt, at du ikke bruger en våd klud til at tørre dine støvler med, da dette kan skade læderet. Du bør også undgå at bruge husholdningsprodukter eller kemikalier på dine støvler, da dette kan beskadige overfladen.

Altid fri fragt på hele deres sortiment

Hvis du vælger at købe gennem deres hjemmeside, har de fri fragt på hele deres sortiment. Det vil sige at om du køber noget til 350 kr. eller 5.000 kr. så får du fri fragt ved dit køb hos Scarpa.