Micha cardiganen er en klassiker

Micha-cardiganen er en klassiker, der har eksisteret i mere end 85 år. Denne cardigan er lavet af et blødt, let strikstof og har en V-udskæring, lange ærmer og en knaplukning foran. Micha-cardiganen fås i en række forskellige farver og kan dresses op eller ned alt efter lejligheden. Micha-cardiganen er et tidløst stykke tøj, der kan bruges både op og ned. Den er perfekt til at lægge over en tee eller under en blazer. Micha-cardiganen er fremstillet af blødt, let strik og er et uundværligt stykke tøj til din garderobe. Micha cardiganen fås i en række forskellige farver og vil blive din favorit til enhver lejlighed. find micha cardigan gennem siden her.

Micha er et modebrand der giver kvinder i store størrelser en unik mulighed

Micha er et modebrand, der giver kvinder i store størrelser en unik mulighed for at klæde sig moderigtigt på. Virksomheden er baseret i Danmark og er stolt af sine kvalitetsprodukters design og materialer. Micha’s kollektioner er inspireret af globale trends, hvilket gør mærket til en go-to source for de nyeste styles. Deres team rejser jorden rundt for at lade sig inspirere af diverse miljøer og trends der befinder sig rundt omkring i i verden. Hvilket også der derfor at de tit har nogle kollektioner og sortimenter som kommer ud gennem hjemmesiden.

Kombinere Micha cardigan med soulmate stilen

Soulmate er et dansk mærke, der fokuserer på naturlige materialer af høj kvalitet. Hver stil har et enkelt udtryk med små unikke Soulmate-signaturer i form af diskrete detaljer. Stilene er et mix af feminine, rå og afslappede styles, der kan kombineres på mange forskellige måder for at opnå et individuelt look. Kollektionen indeholder alt fra t-shirts og bluser til kjoler, bukser, jakker og frakker. SOULMATE er perfekt til dem, der ønsker at skabe deres egen unikke stil. Hvis du har spørgsmål eller andet til produkterne, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid svare tilbage med et ordenlige svar.