Hvilke briller skal du vælge

Mange af os danskere går med briller til hverdag. Men det kan være enormt svært at finde ud af hvilke briller, som passer til netop dit ansigt. Der findes jo netop rigtig mange forskellige typer af briller. Der er cat eye, runde briller og mange flere. Hvilke briller som passer til dig, kan du læse mere om her. 

Inden du køber dine briller 

Inden du køber dine briller, så skal du naturligvis tage forbi en optiker, hvor du højst sandsynligt kan få en gratis synstest. Dette kan du gøre hos Crosseyes. Her bliver du bedt om at læse bogstaver på lyskassen, og her er det vigtigt, at du er ærlig omkring hvorvidt, du kan læse bogstaverne eller ej. Crosseyes tilbyder blandt andet synstest med autoriserede optikere, hvor du kan få unikke stel. Her tilbydes der Alt i briller og brillestel, så du er sikker på, at du får de rigtige briller. 

Ansigtsformen er din ledetråd 

Som overskriften også fortæller, så kan du faktisk kigge nærmere på dit ansigt og blive klogere på hvilke briller, som passer til dit ansigt. Et rundt ansigt vil oftest passe godt med briller, der har en mere markeret kant. Her kan du eksperimentere med briller eller stel, som har en firkantet form. Har du et mere firkantet ansigt, så kan du med fordel prøve, at købe briller som er runde eller de såkaldte cat eye. Har du derimod et mere ovalt ansigt, som f.eks. ses med høje kindben, så kan du med fordel prøve briller med en bredere kant, eller briller som er formet som en sommerfugl. Crosseyes kan altid hjælpe dig, hvis du er tvivl om hvilke briller, som passer bedst til dig. Øjnene skal oftest have tid til at vænne sig til briller, og især hvis det er først gang. Husk dertil også at få brillerne justeret, hvis de irriterer dig.