Det kan du bruge et glattejern til

Elsker du at gøre noget ud af dig selv, og forlader du aldrig hoveddøren, før du har dobbelttjekket at alt sidder rigtigt i spejlet? Så læs med her. Langt de fleste af os har hår på hovedet, og dette er en stor del af manges identitet. Ligeledes er det noget af det første, som andre ser, når de møder os. Det er derfor rart at vide, at håret altid sidder godt, og man ikke skal være nervøs for kedelige lokker eller trælse udstikkerhår, som kunne finde på at pible frem. En løsning hertil kan være et glattejern.

Gør det glat og stringent

Et glattejern kan være et godt værktøj, når fuglereden på hovedet skal ordnes. Ejer du ikke allerede et, så køb glattejern ghd, og begynd at lege med de forskellige stylingmuligheder for dit hår. For en start, kan glattejern naturligvis bruges til lige præcis dét, som navnet indikerer, nemlig at glatte dit hår. Dette er et rigtig smart, hvis du døjer meget med små fimrehår, som du ønsker at gemme væk eller ”neutralisere”, så de ikke er så tydeligere. På den måde vil du opnå et meget glat og stringent udtryk af dit hår, som vil sidde knivskarpt.

Brug det til krøller

Udover at kunne bruges til at glatte håret, kan et glattejern fra ghd ligeledes bruges til det helt omvendte formål, nemlig at krølle håret. Her vil du kunne opnå store og bløde krøller, som kan få dig til at ligne en Hollywood-stjerne. Ønsker du generelt lidt mindre krøller, og nogle der holder lidt længere tid, bør du dog overveje at investere i et krøllejern også. Et godt råd når du kigger på glattejern er at finde et med keramiske plader. Disse plader overophedes ikke, samtidig med de omfavner håret blidt, så du får mest muligt glans i håret, samtidig med det skånes for ukontrolleret varme.