Babystrik find perfekt garn og strikkeopskrifter online

Lækkert garn rimer næsten på ny baby. Strik er lavet med ægte kærlighed, og derfor er strik til børn en dejlig gave at skænke den lille ny, om det er dig selv, din svigerdatter eller en god kollega, der bliver forælder.

Her er lidt lune, bløde råd til at skabe den perfekte baby strik.

Baby strik: En lun start på livet

Gaver lavet og givet med omtanke er altid et godt valg, og derfor er baby strik en god gave til den lille ny. Det luner særligt at forestille sig de rolige aftener, den tid og opmærksomhed, et stykke strikketøj er spundet af. Derfor er baby strik også en fin og omsorgsfuld gave at pakke ind til den lille ny eller det nybagte forældrepar.

Baby er allerede det sødeste i verden, men en fin, lille baby strik understreger herligheden. Hos Maskefabrikken finder du både garn og skønne strikkeopskrifter til babytøj. Her kan du gå på inspirationstur, inden du vælger garn til projektet.

De mange strikkeopskrifter til babytøj hjælper dig også til at afgrænse behov og blive klogere på, hvad den nyeste mode er i babystrikkeland.

Ikke kradse – bare lune

Første tip er at vælge en garntype, som er blød. Babys fine, nye hud er så blød og lækker, at selv små fibre kan irritere den. Når barnet bliver større, er mere kradse uldtyper skønne, men gem gerne de garnnøgler til senere.

Til baby strik er særligt de fine kvaliteter med bløde hår oplagte; måske en mohairblanding er sagen?

Praktik og/eller æstetik: Langhåret eller korthåret strik

Babytøj skal også være praktisk. Derfor skal dit garnvalg matche hensigten med tøjet. Er der for eksempelvis tale om en lille jumper i karamelfarvet strik, der gerne skal blive en hverdagsklassiker? Så kan en korthåret kvalitet og en tætspundet tråd være det rigtige valg. På den måde er jumperen nem lige at tørre af, og de fine hår forvilder sig ikke rundt.

En rigtig fluffy candyfloss-strik er også vidunderlig. Hvis I skal ud at vise den lille nye frem i hjemmestrik, er det valg ikke til at stå for. I den sammenhæng er bløde, langhårede garntyper bedårende til baby strik.

Farver, der smelter hjerter

Sidst, men ikke mindst er farver vigtige, når det kommer til baby strik. Nogle foretrækker de klassiske lyseblå eller lyserøde nuancer, andre ønsker brændte nuancer, legesyge farver eller naturtoner. Og heldigvis er der garn til alle hjerter.

Så er det blot at strikke kærlighedstrådene sammen.