Automatisk kladde

Sådan vælger du den rigtige seng

Når du skal vælge en ny kontinentalseng til soveværelset, så er det vigtigt, at du gør dig de rigtige overvejelser. Det handler ikke kun om sengens udseende, men blandt andet også hvordan din krop er bygget. Hvis du vil vide, hvordan du vælger den helt rigtige seng til dig, så vil vi tage dig igennem nogle af de overvejelser, som er vigtige, når du står i butikken og skal vælge. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder.

Sengetypen

Du har måske allerede nogle præferencer til din nye seng. Hvis ikke, så kan det være en god ide at undersøge, hvilken type seng du kunne tænke dig. Det kan være at du enten er til en kontinentalseng, en boksmadras eller måske en elevationsseng. Typen af seng, kommer også an på, hvilke behov du har. Hvis du for eksempel sover bedst med benene oppe, eller vil have mulighed for at kunne sidde og læse inden sengetid, så er det klart en fordel med en elevationsseng, der har hæve- og sænkefunktion.

Drop kaffe om aftenen

Du kan sagtens nyde din kop kaffe gennem dagen. Hvis du vil sove godt om natten, er det dog en god ide at holde dig fra kaffe og andre koffeinholdige drikke om aftenen. Vi reagerer hver især forskelligt på kaffe, og hvis du er en af dem, der oplever at du ikke kan sove, hvis du har fået en kop aftenkaffe, så hold dig til et glas vand.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på senge-tilbud.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.